De Baan 21
2377 CB Oude Wetering
Telefoon: 06 - 12 65 73 54
E-mail: info@pulsation.nl
 
 
Wie zijn wij? met wie werken wij samen? home
 
wat doen wij?

U kunt bij Pulsation terecht voor oplossingen op het gebied van:

Procesinnovatie

Uw grootste probleem procesmatig opgelost binnen één dag.

Pulsation faciliteert in het snel komen tot procesinnovatie. Dat gebeurt door middel van één workshop, die leidt tot de ontdekking van een nieuw proces. Dit procesontwerp kunt u zelf implementeren binnen uw organisatie en leidt in korte tijd tot de gewenste verbeteringen.

Procesmanagement gericht op uw
organisatie-vraagstukken

De kracht van procesmanagement is niet het op papier zetten van de werkprocessen. De kracht zit in de continue verbetering waarbij processen een belangrijk hulpmiddel zijn om de knelpunten te herkennen en de oplossingen te bedenken. Ervaring leert dat vakinhoudelijke kennis over het algemeen goed ontwikkeld is maar dat de verbetering ligt in de structurering van het werk en de onderlinge samenhang van processen. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen de aandacht geven aan de verbetering die het nodig heeft en goed structureren. Dit kunnen wij niet alleen en dus is de sleutel samen met de organisatie verbeteren.

Procesmanagement gericht op
IT-vraagstukken

Uw IT vraagstukken worden door Pulsation op procesmatige wijze opgepakt. Hierbij kan de ITIL-methodiek als kapstok worden gehanteerd, maar zal afhankelijk zijn van uw wensen.
Een verbeter- of implementatietraject zal voor ons een succes zijn als we dit in samenwerking met de medewerkers hebben gerealiseerd en zij de processen dragen.
Wij hebben met name vakinhoudelijke kennis over de processen:

  • Incidentmanagement
  • Problemmanagement
  • Changemanagement
  • Releasemanagement
  • Servicemanagement

Training

Onder het motto; “consultant zo snel mogelijk de deur uit” is het van belang dat de kennis en vaardigheden die Pulsation inbrengt ook eigen gemaakt wordt in de organisatie.
De trainingen is zodanig opgezet dat er veel interactie is tussen de mensen. Er wordt niet gedoceerd maar ontdekt middels discussie en de rode draad na een gesprek wordt benoemd.
Trainingen welke momenteel reeds ontwikkeld zijn:

  • Geven van feedback
  • Communicatie
  • Sturen en begeleiden van verandering.
  • Procesmanagment