De Baan 21
2377 CB Oude Wetering
Telefoon: 06 - 12 65 73 54
E-mail: info@pulsation.nl
 
 
home met wie werken wij samen? wat doen wij?
 
wie zijn wij?

Pulsation is de onderneming van twee enthousiaste en ervaren consultants: Marcel de Rooy en Jacinta Noort. Het bedrijf beschikt over veel praktische kennis en ervaring op het gebied van organisatiekunde, bedrijfsvoering, procesmanagement, projectmatig werken, klantbeheer, techniek, IT, planning en logistiek.

Marcel de Rooy & Jacinta Noort
Marcel de Rooy heeft een stevige achtergrond in organisatiekunde en in de technische sector.

Als projectleider, procesmanager en consultant heeft hij veel uiteenlopende businesscases behandeld. Marcel richt zich met name op vraagstukken die te maken hebben met uw organisatie, bedrijfsvoering en procesmanagement.

Jacinta Noort is de IT-specialist van Pulsation, met ITIL als specialisatie. Zij is degene die uw vraagstukken die te maken hebben met ICT, informatievoorziening, informatiebeheer, ITIL processen op een professionele, voortvarende en prettige manier weet op te lossen.

Onze filosofie 
Ons uitgangspunt is dat consultants niet te lang en te vaak in een bedrijf moeten verblijven. De meeste bedrijven zijn uitstekend in staat zelf procesverbetering te begeleiden en te implementeren. En, nog belangrijker, kennis opbouw binnen uw bedrijf is ons streven.